Heeft u een nieuwe cv-ketel nodig?

U heeft misschien al gemerkt dat het aanbod van cv-ketels enorm is. Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken. Eerst brengen we samen uw persoonlijke wensen in kaart. Dan bepalen we welke cv-ketel hier het beste bij past. U ontvangt van ons een offerte en na akkoord, gaan wij zo snel mogelijk met de installatie van uw nieuwe cv-ketel aan de slag.

Is uw cv-ketel toe aan vervanging? Neem dan contact met ons op.

Een nieuwe cv-installatie voor uw woning of bedrijfspand?

Steeds vaker krijgen oude panden een nieuwe bestemming. Wonen in een kerk of werken in een fabriekshal, de meest originele en inspirerende locaties komen zo tot stand. Voor er echt gewoond of gewerkt kan worden, moet er vaak nog wel het een en ander gebeuren. Waaronder de aanleg of renovatie van de cv-installatie en sanitaire voorzieningen. GCM Installaties denkt graag vanaf de start van uw project met u mee, waarna we de installatie helemaal naar uw wensen kunnen realiseren.

Heeft u zo’n bijzonder leuk project in handen en kunt u wel wat hulp gebruiken? Neem dan contact met ons op.

Lekker warm, het hele jaar door

Aan de buitenkant van een cv-ketel kunt u niet zien of deze naar behoren werkt. Daarom is regelmatig onderhoud belangrijk en niet alleen om te voorkomen dat u opeens in de kou zit. Een slecht werkende cv-ketel verbruikt meer energie en kan leiden tot gevaarlijke situaties als koolmonoxidevergiftiging of een explosie… U kunt dit gelukkig eenvoudig voorkomen.

Service van GCM Installaties

Neem contact met ons op als uw cv-ketel toe is aan een onderhoudsbeurt of beter nog… wij bellen u! Na de eerste onderhoudsbeurt houden wij geheel kosteloos voor u in de gaten, wanneer het tijd is voor de volgende. En heeft u dan toch een storing? Hiervoor zijn wij 24/7 bereikbaar op 06-23907756.