Een jong team enthousiaste techneuten

‘Als we komen is het koud, maar als we gaan is het warm.’ Zo vat Gerard Maat, oprichter en eigenaar van GCM Installaties, zijn passie voor het installateursvak samen. Particulieren of ondernemers, grote of kleine opdrachten, hij voert zijn werk altijd met veel plezier en vakkundigheid uit. Het gevolg? Tevreden klanten en een vliegende start voor zijn bedrijf.

Amper begonnen in 2014, breidde Gerard al snel uit en inmiddels bestaat het team uit 6 vaste krachten. Enthousiast realiseren zij de wensen van opdrachtgevers door volop gebruik te maken van moderne, technische mogelijkheden. Zo is GCM Installaties volledig ingesteld op duurzame wensen; het team is gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van pelletketels en warmtepompen. En dat betekent naast uitvoeren ook meedenken, want de expertise van een opdrachtgever ligt vaak op een ander vlak. ‘Wij zijn tevreden als de installatie naar behoren functioneert en de klant krijgt wat hij van de installatie verwacht.’

Duidelijke werkwijze

Over de werkwijze is Gerard helder. ‘Wij vinden het belangrijk om iedere opdracht binnen redelijke termijn af te ronden. Door het maken van duidelijke afspraken en een goede planning voeren wij de werkzaamheden voor onze klanten zoveel mogelijk aaneengesloten uit.’ GCM Installaties komt na de oplevering dan ook zo snel mogelijk terug om uw installatie eventueel te finetunen.

Erkend leerbedrijf

GCM Installaties is een door Kenteq erkend leerbedrijf. Scholieren die interesse hebben om bij ons een leer-werktraject te volgen, kunnen contact met ons opnemen.